Vacature promotor SeedFair

Ben je student of ben je op zoek naar een bijbaan waarbij je kunt meebouwen aan een gloednieuw bedrijf? Ben jij bekend in de agrarische sector en breng je graag nieuwe ideeën aan de man? SeedFair is een kersvers concept dat groentezaden redt van de ondergang en verkoopt aan professionele telers. Wij verkopen restpartijen zaad wat bij veredelaars blijft liggen. Zo wordt het zaad niet weggegooid en krijgt de teler een uitstekende prijs. Om ons te helpen aan nieuwe klanten zijn we op zoek naar een promotor.

Wat ga je doen?

SeedFair is een nieuw idee en jij zorgt dat alle telers weten dat we er zijn. Jij legt ons concept uit aan diverse telers en helpt de eerste klanten aan boord te krijgen. Je gaat zelfstandig op zoek naar telers voor wie ons concept interessant kan zijn, legt het eerste contact én gaat bij ze op bezoek. Tijdens het bezoek leg je uit wat we doen en weet je de teler te enthousiasmeren om een deel van hun areaal met SeedFair aanbod te vullen. Je koppelt je ervaringen terug zodat we ons aanbod nóg beter kunnen laten passen bij de behoefte in de markt. Daarnaast vind je het leuk om, naast je gewone werk, mee te denken over de toekomst van SeedFair en de diverse taken uit te voeren die horen bij een startup.

Wat neem je mee?

Je hebt kennis van de agrarische sector en spreekt de taal van de teler. Je bent niet vies van een commerciële aanpak en kunt goed overtuigen: na jouw telefoontje maakt een teler graag tijd voor je bezoek. Door goed te luisteren weet je drempels die telers ervaren in kaart te brengen en weg te nemen. Je hebt een rijbewijs en vind het niet erg om een stukje te rijden voor je bezoeken (de auto kunnen wij regelen). Bovenal heb je zin om mee te werken aan een startup en laat je niet snel van de wijs brengen. Tenslotte is een goed gevoel voor humor is een absolute pré.

Wat krijg je?

Je krijgt de kans om te werken aan een gloednieuw bedrijf, onder de vleugels van ervaren en gevierde ondernemers. Je kunt je tijd flexibel indelen en hebt zeggenschap over je eigen planning. We geven je een prima vergoeding én de kans om extra’s te verdienen bij goede prestaties: per afspraak en nieuwe klant krijg je een leuke bonus.

Interesse?

Stuur een korte motivatiebrief mét cv naar info@seedfair.nl, dan plannen we snel een gesprek met jou!